Gezocht: vertegenwoordiger JONG RES Achterhoek

02-07-2020

De missie van Jong RES Nederland is om jongerenparticipatie voor de RES'sen te bevorderen en te organiseren voor jongeren. De regio Achterhoek zoekt een enthousiaste vertegenwoordiger!

Jong RES Nederland is een nieuw gezamenlijk initiatief van de Jonge Klimaatbeweging (JKB) en de Klimaat en Energie Koepel (KEK). De missie van Jong RES Nederland is om jongerenparticipatie voor de RES'sen te bevorderen en te organiseren voor jongeren. Jong RES Nederland heeft een zetel in het Nationale Programmaraad-overleg om de stem van jongeren te waarborgen. Lees hier meer over Jong RES Nederland.

Wat ga je doen?
Als Jong RES vertegenwoordiger voor de Achterhoek kom je op voor de belangen van de jongeren in jouw regio. Je denkt actief mee in de totstandkoming van de RES in jouw regio en bent de schakel tussen de verschillende stakeholders in jouw RES regio en de jongerenbeweging. Om de visie over de lange en de korte termijn te waarborgen doe je dit in overleg met de coördinator jong RES Oost en de vertegenwoordigers van de andere jong RES Oost regio’s.

Klik hier voor de volledige vacaturetekst. 

Cookie-instellingen