Online dialoogsessie voor inwoners over het opwekken van duurzame energie in de Achterhoek

Begin

10-02-2021 om 19:30

Einde

10-02-2021 om 21:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Wat vindt u als inwoner belangrijk bij het opwekken van duurzame energie in de Achterhoek? Denk mee over de keuzes die de regio Achterhoek hierover moet maken! Meld u aan voor één van de online dialoogsessies!

De online dialoogsessies zijn op woensdag 10 februari of donderdag 11 februari 2021 van 19.30 tot 21.30 uur.

Meer over de dialoogsessie
Windmolens of zonneparken? Wellicht allebei? Verspreid over de Achterhoek of in clusters? Eigendom van bewoners of van ontwikkelaars? Leefbaarheid en landschap? Zomaar wat vragen en dilemma’s, waarover we met u in gesprek willen. Want net als in de rest van Nederland, moeten we ook in de Achterhoek verder aan de slag met de opwekking van duurzame energie. 
 
Open met elkaar in dialoog. Visies en meningen uitwisselen. En voldoende gelegenheid om vragen te stellen of zorgen te delen. Dat is het doel van deze twee bijeenkomsten, waarvoor u van harte wordt uitgenodigd. Let wel: deze online sessies gaan vooral over uitgangspunten van de regionale aanpak. Niet over actuele lokale projecten of exacte locaties van windturbines en zonneparken in uw gemeente. Dat volgt later in de tijd. De sessie is alleen bedoeld voor (individuele) inwoners.

Let op: aanmelden kan op de dag zelf nog t/m 16.00 uur. Daarna wordt uw aanmelding niet meer meegenomen i.v.m. de voorbereidingen. 

Na uw aanmelding ontvangt u voorafgaand aan de sessie een mail met meer informatie en het programma. Heeft u vragen, stuur dan een mail naar info@resachterhoek.nl. 

PS. Attendeer ook uw familie, vrienden, buren en kennissen op deze sessie.

Cookie-instellingen